vineri, 9 ianuarie 2015

Atractii in Thailanda

Atractiile culturale - De la temple si palate la muzee si spectacole traditionale, Thailanda este un paradis cultural. Unul dintre primele locuri la care ar trebui sa mergeti este resedinta regelui, veche de 150 de ani, Marele Palat din 1782. Cu o arhitectura uimitoare si terenuri amenajate spectaculos, este un must-see pentru orice turist aflat in Thailanda.

Totul e la preturi accesibile – Sa iei un taxi in New York te costa aproximativ 3 dolari pe kilometru. In Thailanda, insa, costa in jur de 30 de centi. La un restaurant de gama medie 3 feluri de mancare thailandeza costa 10 dolari si o sticla de bere de import costa 1.50 dolari. Daca aveti ocazia sa mergeti si intr-un magazin, preturile sunt, de obicei, o surpriza placuta pentru oricine vine din Occident. Thailanda chiar ofera preturi accesibile.

Thailanda are una dintre cele mai gustoase bucatarii - Aici, aromele spectaculoase ale bucatariei locale sunt peste tot. Strazile agita non stop un buchet fantastic de preparate din bucataria complexa. Pana in momentul in care sunteti gata sa va intoarceti acasa, veti fi probabil cuplat cu o jumatate de duzina de arome pe care nu ti le-ai imaginat posibile.

Viata de noapte - In orasele din Thailanda, viata de noapte incepe dupa-amiaza. Cocktail-uri la apus de soare pe acoperisul restaurantelor din zgarie-nori sunt un mod popular de a petrece serile. Localuri de noapte, strazi pline de cluburi si petreceri pe plaja sunt toate parte din scena de noapte a viguroasei Thailanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu