joi, 12 februarie 2015

Cumpararea foliei de protectie pentru ecran potrivite

Prin teste riguroase, am invatat ca nu toate telefoanele sunt echipate sa faca fata la incercarile vietii de zi cu zi. Telefoanele, chiar echipate cu Gorilla Glass sunt predispuse la zgarieturi fine neplacute. Pentru multe persoane, aceste zgarieturi sunt un OK, dar daca aveti de gand sa vindeti sau sa faceti schimb cu telefonul in viitor, mentinerea acestuia intr-o buna conditie este cheia pentru obtinerea unei afaceri bune.

In esenta, exista trei tipuri de folii de protectie pentru ecran, fiecare cu propriile lor beneficii si dezavantaje. Alegerea foliei de protectie corespunzatoare depinde in totalitate in totalitate de nevoile dumneavoastra puse in antiteza cu cat de mult sunteti dispus sa sacrificati. Sa comparam:

Folia clara. Aceasta este optiunea cea mai practica si traditionala. Aici, singurul scop al foliei de protectie a ecranului este de a prelua socurile in viata de zi cu zi. Cand faceti cumparaturi, veti observa ca unele produse includ mai multe folii protectoare, in timp ce altele includ doar una.

Daca achizitionati un pachet de doua sau trei folii protectoare, veti primi folii de protectie subtiri care (atunci cand sunt aplicate corect) sunt greu de observat. Ele protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor la fel ca alte folii protectoare, dar se vor uza in timp - veti inlocui in cele din urma folia protectoare uzata cu o alta din pachet.

Foliile de protectie singulare sunt, de obicei, un pic mai groase, iar constuctia lor din materiale durabile le va face rezistente la zgarieturi pentru o perioada lunga de timp. Unele dintre aceste produse pot fi chiar indepartate si reaplicate in cazul in care se formeaza bule de aer.

Folia de protectie mate. Aceste folii de protectie ofera promisiunea de a reduce efectul de stralucire protejand in acelasi timp aparatul de zgarieturi. La fel ca foliile de protectie clare, acesti protectori se gasesc pe piata in pachete de unul sau trei, in functie de constructie.

Cu toate acestea, exista un dezavantaj la utilizarea unei folii de protectie anti-stralucire: denaturarea. Materialele folosite in aceste folii de protectie mate produc de multe ori un efect curcubeu si / sau un aspect care poate fi comparat cu pixelarea. Acestea fiind spuse, cei care pretuiesc grafica vor trebui sa decida intre orbire si denaturare.

Folii de protectie si carcase de telefoane pentru confidentialitate. De multe ori aplicate la calculatoare, aceste folii de protectie de confidentialitate limiteaza unghiul de vizualizare a aparatului, asigurandu-va ca numai dumneavoastra puteti vizualiza ecranul activ. Aceste folii, protejeaza ecranul de zgarieturi, dar la fel ca la ecranele mate, se produce fenomenul de distorsiune.

Foliile de protectie de confidentialitate vor face ca ecranul sa apara tulbure si partajarea video sa fie dificila. Uitati de obiceiul de a strange prietenii in jurul telefonului dumneavoastra pentru un video amuzant - veti fi singurul care veti rade!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu